Docenten

Bij Jongleers is één docent die bij alle groepen circus les geeft. Daarnaast wordt hij in Best bijgestaan door twee enthousiaste leden van de 2de groep. De docenten hebben allemaal een brede basis kennis in diverse circus disciplines. Daarnaast hebben ze ook stuk voor stuk specialisaties. Op deze manier kunnen we ieder kind op een goede en verantwoorde wijze diverse circus disciplines aanleren.

Docenten

Ferko AdamczykDocent: Ferko Adamczyk

Ferko is op zijn 12de begonnen met het eenwielrijden en al snel leerde hij ook andere circus kunsten zoals jongleren, diaboloën en devilsticken. Sinds 2004 is hij begonnen met het jeugdcircus dat nu onderdeel is van Circus Jongleers.

Naast het jeugdcircus is Ferko ook veel bezig het geven van acts & shows, workshops en probeercircussen die Circus Jongleers aanbied.

Vanuit het circus is hij ook in aanraking gekomen met licht en geluid. Ook hier besteed hij altijd veel aandacht aan wat ook weer terug te zien is in de shows.

Het favoriete onderdeel van Ferko blijft nog altijd het eenwieleren. Hierin is hij ook erg fanatiek en zo doet hij bijvoorbeeld al jaren mee met het NK Eenwieleren, waar hij geregeld met medailles naar huis gaat.

Assistent-Docenten

Femke de BruijnAssistent-Docent: Femke de Bruijn

Femke kwam op haar 10de bij het jeugdcircus. Haar favorieten onderdelen zijn tissu en acrobatiek. Sinds 2019 helpt ze mee bij de eerste groep.

Mila LouwersGeen afbeelding

Mila kwam op haar 9de bij het jeugdcircus. Haar favorieten onderdelen zijn tissue en acrobatiek. Sinds 2022 helpt ze mee bij de eerste groep.

Daphne WijnschotAssistent-Docent: Daphne Wijnschot

Daphne kwam op haar 6de bij het jeugdcircus. Haar favorieten onderdeel is eenwieleren. Sinds 2023 helpt ze mee bij de eerste groep.

Julie VoogdGeen afbeelding

Julie kwam op haar 12de bij het jeugdcircus. Haar favorieten onderdelen zijn tissue en acrobatiek. Sinds 2023 helpt ze mee bij de eerste groep.

Bekijk statistieken