Stichting Jongleers voor al uw circus vermaak!
Stichting Jongleers - Steltlopers

Steltlopers

Steltlopers zijn een ware eye-catcher die het publiek zullen verbazen. Jongleers biedt diverse steltlopers aan, zowel individueel als duo's die zorgen voor een prachtig plaatje op uw evenement.

Ook zijn er diverse mogelijkheden in promotie-steltlopers om bijvoorbeeld flyers uit te delen. Hierbij is het ook mogelijk om het kostuum volledig af te stemmen op uw eisen, kleuren etc.

Steltloper Golden Queen

Steltloper Golden Queen + Lakei

De Golden Queen op uw evenement zorgt voor een glimlach bij het publiek!

Deze lieve Koningin wordt vergezeld door een lakei is een schitterend plaatje op uw evenement. Met een jurk van 1,5 meter doorsnede en een hoogte van bijna 2,5 meter is ze niet te missen voor het publiek. Ze staat graag op de foto met uw gasten en zwaait ze vriendelijk toe. De lakei zorgt ervoor dat het publiek niet vergeet dat het om een echte koningin gaat.

Steltlopers Duo Hearts

Dit komisch tweetal op stelten zullen uw gasten altijd bij blijven!

Hearts Duo is een komisch tweetal (man en vrouw) die het publiek zal verbazen met hun glinsterende verschijning. Met een lengte van bijna 2,5 meter zijn ze niet te missen voor het publiek. Het duo is constant op zoek naar interactie met het publiek.

Speciaal voor de kleinere evenementen is het Hearts Duo ook los te boeken.

Steltloper Piccolo

Grappige steltloper voor promotie of vermaak!

De Piccolo is een komische man die graag de interactie opzoekt met zowel jong als oud. De bezoekers die in aanraking komen met deze piccolo vertrekken dan ook altijd met een glimlach op hun gezicht.


Twitter


Contact


Ferko Adamczyk
info@jongleers.nl
KVK-nr: 1722 4310
IBAN: NL49 ABNA 0539 8088 49

Postadres

Jan van Goyenstraat 7
5613 JN
Eindhoven


Facebook Youtube Twitter

 

bezoekers gingen u voor.