Stichting Jongleers voor al uw circus vermaak!
Stichting Jongleers - Projecten

Projecten

Stichting Jongleers verzorgt al vele jaren diverse circus-projecten voor jong en oud. Dus of u nu opzoek bent naar een workshop, show, steltloper, kinderfeestje of ander kindervermaak. Bij Jongleers bent u aan het goede adres.

Aanvragen Prijslijst

Agenda: 2017


Er zijn momenteel geen activiteiten gepland!

Probeercircus

Kinderen kunnen kennis maken met het circus op uw evenement!

Een Probeercircus is een hele vrije manier om kennis te maken met het circus. Bij een Probeercircus wordt er heel veel verschillend materiaal meegenomen. De deelnemers kunnen op ieder moment deelnemen aan het probeercircus. Ze mogen zelf kiezen welk onderdeel ze gaan oefenen. Een Probeercircus is minimaal met één begeleider, maar vaak is het raadzaam om met twee begeleiders te komen. Een Probeercircus wordt voornamelijk ingezet bij buurt/wijkfeesten etc.

Steltlopers

Een steltloper op uw evenement!

Speciaal voor evenementen, feesten en promotie bieden wij diverse steltlopers aan. De promotie steltlopers zijn ideaal voor het verspreiden van uw flyer in winkelcentra. De Golden Queen is weer ideaal voor een evenement ter vermaak van uw gasten. De mogelijkheden met steltlopers zijn eindeloos.

Shows

Optreden op uw evenement!

Een kleine act van slechts een paar minuten tot een show van een half uur inclusief vuurjongleren en vuurspuwen. Jongleers bied diverse soorten acts en shows aan waardoor er altijd iets is wat bij uw evenement past.

Kinderfeest

Een circus kist huren zodat u zelf een circus kinderfeest kunt houden?

Jongleers verzorgt ook diverse kinderfeestjes, dit kan op uw locatie zijn, maar ook in gymzaal de Heivelden in Best.

Ook verhuren wij een circus kist met genoeg circus materialen zodat u zelf aan de slag kunt gaan met de kinderen.

Workshops

Diverse workshops mogelijk voor jong en oud!

Ook voor diverse circus-workshops bent u bij ons aan het goede adres. Of het nou gaat om jongleren, diaboloën of bijvoorbeeld acrobatiek en eenwielrijden, het kan bij ons allemaal. Erg leuk voor de kinderen van de BSO, een teambuildingsactiviteit voor uw personeel of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Cultuur Educatie

Ook voor Cultuur Educatie op de middelbare school bent u bij ons op het juiste adres.

Sinds een aantal jaar is Jongleers CJP-acceptant geworden. Hierdoor kunnen scholen met een CJP-budget circus-activiteiten bij ons afnemen.

Zwarte Piet

Circus Zwarte Pieten bij ons te huur

In november en december is Sinterklaas met zijn gevolg weer in het land en via Jongleers kunt u echte Circus-Pieten boeken voor uw evenement.

Te Huur

Diverse circusmaterialen te huur!

Bij Jongleers kunt u ook losse circus-materialen zoals een circus-kist of eenwielers huren. Ook verhuren wij ons licht en geluid. Sinds kort hebben wij ook een springkussen in de verhuur.


Twitter


Contact


Ferko Adamczyk
info@jongleers.nl
KVK-nr: 1722 4310
IBAN: NL49 ABNA 0539 8088 49

Postadres

Jan van Goyenstraat 7
5613 JN
Eindhoven


Facebook Youtube Twitter

 

bezoekers gingen u voor.