Stichting Jongleers voor al uw circus vermaak!
Stichting Jongleers - Docenten

Docenten

Bij Jongleers zijn twee docenten die bij alle groepen circus les geven. Daarnaast worden ze in Best bijgestaan door een enthousiaste lid van de 3de groep. De docenten hebben allemaal een brede basis kennis in diverse circus disciplines. Daarnaast hebben ze ook stuk voor stuk specialisaties. Op deze manier kunnen we ieder kind op een goede en verantwoorde wijze diverse circus disciplines aanleren.

De docenten bij het jeugdcircus.

Docenten


Ferko Adamczyk

Docent: Ferko Adamczyk

Ferko is op zijn 12de begonnen met het eenwielrijden en al snel leerde hij ook andere circus kunsten zoals jongleren, diaboloën en devilsticken. Sinds 2004 is hij begonnen met Circus Balista die later is overgegaan in Stichting Jongleers. Ferko geeft met name les in het eenwielrijden, jongleren en het diaboloën.

Wendy Harbers

Docent: Wendy Harbers

Wendy is op 11-jarige leeftijd begonnen met turnen en acrogym. Na verschillende wedstrijden en het assisteren tijdens turnlessen wilde ze een nieuwe uitdaging waarop ze besloot om over te stappen naar circus acrobatiek. Sinds 2013 is ze actief als docent bij het jeugdcircus. Ze geeft met name de lessen in tissu, acrobatiek, rola rola en chinese bordjes.

Assistent-Docenten


Eline van den Bersselaar

Assistent-Docent: Eline van den Bersselaar

Eline kwam op haar 9de bij het jeugdcircus. Het eenwieleren is haar favoriete onderdeel. Sinds dit jaar helpt ze mee bij de eerste groep.

Dagmar Post

Assistent-Docent: Dagmar Post

Dagmar kwam bij het jeugdcircus toen ze bijna 11 was. Ze doet met name tissu en acrobatiek. Sinds dit jaar helpt ze mee bij de eerste groep.


Twitter


Contact


Ferko Adamczyk
info@jongleers.nl
KVK-nr: 1722 4310
IBAN: NL49 ABNA 0539 8088 49

Postadres

Jan van Goyenstraat 7
5613 JN
Eindhoven


Facebook Youtube Twitter

 

bezoekers gingen u voor.