Stichting Jongleers voor al uw circus vermaak!
Stichting Jongleers - Docenten

Docenten

Bij Jongleers zijn twee docenten die bij alle groepen circus les geven. Daarnaast worden ze in Best bijgestaan door een enthousiaste lid van de 3de groep. De docenten hebben allemaal een brede basis kennis in diverse circus disciplines. Daarnaast hebben ze ook stuk voor stuk specialisaties. Op deze manier kunnen we ieder kind op een goede en verantwoorde wijze diverse circus disciplines aanleren.

De docenten bij het jeugdcircus.

Ferko Adamczyk

Docent: Ferko Adamczyk

Ferko is op zijn 12de begonnen met het eenwielrijden en al snel leerde hij ook andere circus kunsten zoals jongleren, diaboloën en devilsticken. Sinds 2004 is hij begonnen met Circus Balista die later is overgegaan in Stichting Jongleers. Ferko geeft met name les in het eenwielrijden, jongleren en het diaboloën.

Wendy Harbers

Docent: Wendy Harbers

Wendy is op 11-jarige leeftijd begonnen met turnen en acrogym. Na verschillende wedstrijden en het assisteren tijdens turnlessen wilde ze een nieuwe uitdaging waarop ze besloot om over te stappen naar circus acrobatiek. Sinds 2013 is ze actief als docent bij het jeugdcircus. Ze geeft met name de lessen in tissu, acrobatiek, rola rola en chinese bordjes.

Charlotte van Bekkum

Docent: Charlotte van Bekkum

Charlotte kon al eenwieleren voordat ze bij het jeugdcircus kwam. Bij het jeugdcircus leerde ze ook de andere disciplines zoals tissu en acrobatiek. Sinds september 2014 is ze een assistent-docent geworden en helpt met name bij het geven van de lessen eenwieleren, tissu en acrobatiek.


Twitter


Contact


Ferko Adamczyk & Wendy Harbers
info@jongleers.nl
KVK-nr: 1722 4310
IBAN: NL49 ABNA 0539 8088 49

Postadres

Jan van Goyenstraat 7
5613 JN
Eindhoven


Facebook Youtube Twitter

 

bezoekers gingen u voor.