Stichting Jongleers voor al uw circus vermaak!
Stichting Jongleers - EJF Locatie

Locatie

Het Eindhovens Jongleer Festival vind plaats in het Sportcentrum van de TU Eindhoven. Hier hebben wij één gymzaal met een scheidingswand waar zowel in geslapen als gejongleerd wordt.

Het festival is met zo'n 1,5 km vanaf Eindhoven Centraal goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met de auto is het festival goed te bereiken.

Klik hier voor Google Maps met handige locaties.

Het Eindhovens Jongleer Festival is goed te bereiken!

Openbaar Vervoer

Het Eindhovens Jongleer Festival is goed te bereiken met het OV!

Verlaat het station aan de noordzijde. Hier vind u de bushaltes. Lijn 3 en 4 gaan naar het Maxima Medisch Centrum. Vanaf daar zie je het sportcentrum aan de andere kant van de rondweg liggen. Er loopt een wandel/fiets tunnel onder de ring door. Je vind het sportcentrum aan de rechterkant.

Te Voet

Verlaat het station aan de noordzijde, vervolgens sla je rechtsaf het Kennedyplein in (voetgangerszone). Bij de stoplichten steek je de binnenring over om vervolgens aan de rechterkant via het Limbopad de campus te betreden. Nadat je het water bent overgestoken ga je naar links het Dutmalapad in. Deze blijf je volgen totdat je aan je linkerkant een smalle voetgangersbrug over het water ziet. Hier steek je over om vervolgens weer naar rechts te gaan. U komt nu vanzelf langs het sportcentrum. Mocht de brug afgesloten zijn, dan kun je ook het Dutmalapad verder volgen totdat je weer bij de weg komt. Hier ga je 2 keer links.

Auto

Het Eindhovens Jongleer Festival is goed te bereiken met de auto.

Op de campus van de TU is het betaald parkeren, daarom raden wij het aan om te parkeren op de Onze Lieve Vrouwestraat. Dit is de straat achter het sportcentrum.


Twitter


Contact


Ferko Adamczyk
info@jongleers.nl
KVK-nr: 1722 4310
IBAN: NL49 ABNA 0539 8088 49

Postadres

Jan van Goyenstraat 7
5613 JN
Eindhoven


Facebook Youtube Twitter

 

bezoekers gingen u voor.