Stichting Jongleers voor al uw circus vermaak!
Stichting Jongleers - EJF Huisregels

Huisregels

Voor het goed verlopen van het Eindhovens Jongleer Festival hebben we de volgende huisregels opgesteld:

Huisregels EJF!

Algemeen

Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van de activiteiten zijn geheel voor eigen risico. De organisatie van het Eindhovens Jongleer Festival en/of Stichting Jongleers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade.

Toegang

Toegang is alleen mogelijk met een geldige badge. Kinderen onder de 12 jaar dienen ten alle tijden onder begeleiding van een volwassenen van boven de 18 jaar te zijn.

Indien je je badge verliest dien je een nieuwe te kopen.

Verboden in de zaal

In de gymzaal zijn geen scherpe voorwerpen toegestaan.

Materialen die schade aan de zaal/vloer kunnen veroorzaken zijn verboden. Denk hierbij aan: glas, jongleer messen en eenwielers met metalen pedalen. Ook vieze eenwieler bandjes zijn niet toegestaan.

EHBO / BHV

De organisatie zorgt voor BHV'ers tijdens het festival.

Vanuit de organisatie is er ten alle tijden voor BHV gezorgd. Hier kun je terecht voor kleine dingen, zoals een pleister of voor ernstige gevallen. Tussen 23:00 en 8:00 uur wordt de BHV overgenomen door de nachtportier. Daarnaast zullen de BHV'ers de deelnemers nauwlettend in de gaten houden op onwel wordingen en ongeregeldheden. Volg ten alle tijde de instructies op van onze BHV'ers. Bij eventuele calamiteiten adviseren we je rustig te blijven en contact op te nemen met de BHV'ers en/of de organisatie.

Foto / Video materiaal

Tijdens het festival worden er foto en video's gemaakt die op social media kunnen verschijnen.

Een ieder die het Eindhovens Jongleer Festival betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.

Alcohol / Drugs

Sinds januari 2014 is het in Nederland niet toegestaan voor jongeren onder de 18 om alcohol te kopen en/of nuttigen. In het sportcomplex wordt daarom ook geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18. Ook het kopen van alcohol voor minderjarige is niet toegestaan.

I.v.m. jeugdige (dag) bezoekers is het verboden om alcohol te nuttigen in de gymzaal voor 18:00 uur. Dit mag uiteraard wel in de kantine. We willen ook vriendelijk verzoeken om de alcohol niet in het zicht te leggen overdag.

Geen alcohol onder de 18 jaar toegestaan.

Op en rondom het evenemententerrein is de Nederlandse wetgeving ten aanzien van het gebruik en de handel in drugs van toepassing. Het is ten strengste verboden om op en rondom het evenemententerrein drugs te gebruiken, te bezitten of te verhandelen.

De organisatie ziet toe op de naleving van de regels voor het gebruik van alcohol.


Twitter


Contact


Ferko Adamczyk
info@jongleers.nl
KVK-nr: 1722 4310
IBAN: NL49 ABNA 0539 8088 49

Postadres

Jan van Goyenstraat 7
5613 JN
Eindhoven


Facebook Youtube Twitter

 

bezoekers gingen u voor.